svētdiena, 2016. gada 3. aprīlis

Es- savas dzīves galvenā aktrise!

Nu gan vairs neviena atruna un teikums par to, ka „pavasaris drīz būs klāt un tad jau sākšu darboties un tad jau arī spēku būs vairāk” nedarbojas. Viņš ir klāt- fantastiskais, putnu čivināšanas piepildītais, ziedošais un tūliņ arī reibinoši smaržojošais pavasaris!



Dienās, kad saule spīd un šķiet, ka viss ir burtiski košām krāsām nokrāsots, spēka ir tik daudz, ka varētu spridzināt un kalnus gāzt. Taču tad atnāk kāds mākonis, uz brīdi sauli piesedz un.. klāt gan iesnas vai mazliet smeldzošs kakls, gan arī drūmums un spēku izsīkums. Ak, pavasari, kāpēc gan Tu ar mums tā rotaļājies?!

Pavasaris ir kolosāls laiks ne tikai ar to, ka līdz ar dabu mostamies arī mēs, bet kūstot sniegam atsedzas arī ziemas laikā sašmucētās ielas un ar pilnu jaudu spraucas ārā visi nesmukumi, aizturētās dusmas, neapmierinātība mūsos pašos. Tas notiek tādēļ, ka visu ziemu esam bijuši rāmi, mazkustīgi, savās pārdomās ieslīguši un tieši tagad, kad tik ļoti gribas uzsākt ko jaunu (vai nu sportot, vai sākt veselīgi ēst vai jebkā citādi mainīt savu dzīvi), ir sajūta, ka gribas visu lieko nomest no pleciem un sākt ar baltu lapu. Taču- ak, vai! Tā vietā bieži vien nāk vilšanās, motivācijas zudums un neticība saviem spēkiem. Un ko darīt, lai tiktu ar to visu galā un kopā ar smaržojošajiem ceriņiem paceltos 7 cm virs zemes un ar pilnu labsajūtu izbaudītu skaisto dzīvi?

Kā vienmēr, atgriežoties pie Laimes terapijas- ir jāsāk ar sevi J Gluži kā pārpildītu drēbju skapi ir jāizrevidē visas aizturētās negatīvās emocijas, ir jāatlaiž pāridarījumi un aizvainojumu. Ir jāatbrīvo vieta jaunajam- lai tam ir telpa, kur attīstīties un augt. Un tad, kad to būsi paveikusi, kā arī noticējusi, tā pa īstam un līdz galam, ka patiešām vari sasniegt visu iecerēto- tieši tā arī notiks J Es zinu, cik ļoti reizēm ir vajadzīgs atbalsts un iespēja palūkoties uz sevi un savām fantastiskākajām īpašībām no malas, tādēļ aicinu Tevi uz Laimes terapijas 2.nodarbību, 26.aprīļa vakarā, kurā runāsim par to:

o       Kā atbrīvoties no visām liekajām, ziemas laikā uzkrātajām emocijām
o       Kā mūsu pašu emocijas ietekmē visus mūsu ķermeņa enerģētiskos centrus (čakras)
o       Kā pieņemt mūsu mainīgās sievišķīgās (un visnotaļ lieliskās) emocijas un sadraudzēties ar tām
o       Kā sadzirdēt pašām sevi un izvirzīt savus mērķus, kurus vēlas sasniegt mūsu augstākais ES
o       Kā iedvesmoties un ar savu piemēru iedvesmot savus mīļos

Tu esi savas dzīves autore, tādēļ ir laiks kļūt par galveno aktrisi sevis pašas radītajā, brīnumskaistajā filmā J

Lai Tavs pavasaris ir tik skaists, ka ik mirkli gribas iesaukties „nu gluži kā kino!” J
Renāte


Informācija par sarunu vakaru drīzumā- www.pavasarastudija.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru