piektdiena, 2015. gada 12. jūnijs

Mazulietiņ sievišķības

Vakardien man bija tas prieks paciemoties Dzīves Mākslas Akadēmijā. Daudz par to biju dzirdējusi un jau kādu laiku tās mājas lapa figurēja manā datora meklētājā. Uzzinot, ka tiek izsludināta jauna grupa bāzes kursam, uz dullo pieteicos. Un pēc mēneša attapos gluži vai citā pasaulē. Tagad es zinu, ka Lāčplēša ielā 27 mīt brīnumaina vieta, kas liek iztaisnot muguru, sajusties bezgala īpašai un sievišķīgai.

Dažnedažādi sievišķības kursi un semināri ir kļuvuši par pēdējā laika modes hitu. Daļa no tiem patiesi stāsta par to, kā atraisīt sievišķās stīgas, citi- kā tikt galā ar pagātnes pāridarījumiem un sākt dzīvi no jauna, vēl kāds- kā pacelt savu pašapziņu. Taču nokļūstot DMA un satiekot Antriņu, kaut kas ievibrējās pirmo reizi.



Sākot jau ar to, ka pat pie kāpņu telpas Tevi sagaida skaisti mirdzošs lukturītis, un vēl vairāki Tevi nekļūdīgi aizved uz DMA telpām. Mani sagaidīja meitenes svārkos un ziedu rotām matos, ūdens tiek pasniegts rozā glāzītes uz kājiņas, sēdvietas ir ziediem apšūti matrači un Antriņas runas vieta ir iveidota gluži kā templis- rotāts ar lilijām un rudzupuķēm. Kāds tagad saviebsies un teiks- nu kas tas par patosu? Bet tas bija tik tīkami visām manām sievišķajām maņām- pat atrasties tur bija patīkami :)

Un tad ienāca pati Antriņa- gariem svārkiem, gaisīgā tunikā, ar lielām ziedu rotām. Uh, elpa aizrāvās... Viņa ir tik valdzinoša, tik starojoša, tik patīkami liderīga, ka visu lekcijas laiku pati neapzināti sēdēju staltu muguru un tvēru katru vārdu. Vēl šarmantāku viņu padara viņas gadi- man nav ne jausmas par viņas patieso vecumu, taču pēc teiktā bija noprotams- 50.gadu jubileja nosvinēta kādu laiku atpakaļ. Iespējams tādēļ sajūta klausoties Antriņā, ir kā ciemojoties pie viedās krustmātes.

Par gūtajām zinībām daudz nerunāšu. Tās ir viedas, mazliet koķetas, mazliet veselīgi ironiskas, personīgi man- ļoti noderīgas :) Ja iespēja ļaus, ar lielu prieku un pateicību apmeklēšu visas kursa lekcijas, jo pat pēc pirmās šķita- mana dzīve mainās. Uz augšu :)!! Un tas ir tikai sākums :) Ja Tevi interesē, kas tur īsti notiek- droši vaicā man dzīvajā, ar savu viedokli neskopošos :)

Arī šodien, ejot pa ielu, mugura iztaisnojas un gaita kļūst līgana, skats seko sev atspulgos. Patīk :) Jūtos labi ar sevi :)

Lai iedvesmojoši un skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru