trešdiena, 2015. gada 10. jūnijs

Ne viss ir tā, kā izskatās

Šobrīd jūnijs ir mans mīļākais mēnesis- patiesi, viss, ko sākotnēji sev ieteicu kā izmēģinājumu, notiek un piepildās. Vai pie vainas svārki vai iekšēja, patiesa atvērtība notiekošajam- kaut kas ir sakustējies un notiek citādāk, kā ierasts.

Šodiena mūs aizveda līdz Rundāles pilij. Tik piepildīta diena ar čalām, manas mammas, mīļās tantes, dēliņa un maniem smiekliem. Tik daudz saules glāstu, ka vēl tagad rokas un piere mazuliet sūrst. Tik reibinoša mežrozīšu smarža un.. tik sen neizjusta patiesa atvaļinājuma garša, kad no sirds un patiesi vari teikt- varam darīt, ko vien vēlamies, jo jūra mums līdz ceļiem un nekur nav jāskrien. Sirdī tik liela pateicība par tādiem mirkļiem :) Par dzīvi kā tādu. Feini!




Un šodiena atnesa skaidru un patiesībā riktgi labu atziņu- ne viss ir tā, kā izskatās. Mūsu garajās sarunās (es šoreiz vairāk klausītāja lomā) aptvēru, ka cilvēkus, lietas, situācijas visu savu mūžu esmu uztvērusi krietni atšķirīgāk, nekā tās ir bijušas patiesībā. Ne sliktā, ne labā nozīmē- vienkārši citādāk un punkts. Tas lika aizdomāties par mūžseno teicienu, ka citā dārzā mauriņš aug zaļāks un biezāks. Šodiena, 10.jūnijs, man paliks atmiņā ar to, ka es beidzot no sirds un patiesi sapratu, ka nekur un nekas neaug labāk :) Mēs bieži vien idealizējam citu dzīves līdz sāk šķist, ka esam mazvērtīgāki vai ka mums neiet tik labi kā citiem. Bet mums nav dota iespēja ielūkoties citu dzīvēs un izprast, kas patiesībā tur notiek. Un pilnīgi iespējams, ka mūsu pašu attiecības ir daudz harmoniskākas nekā tās, kuras savā galvā analizējām. 

Kārtējo reizi atgriežos pie tā, ka tikai mēs katrs pats esam savas laimes kalējs. Mūsu pašu domas un darbi rada mūsu tagadni- cik pozitīvu vai negatīvu. Jo vienmēr jāatceras, ka katrai situācijai ir vismaz 2 skatupunkti- pozitīvais un negatīvais. Un vēl taču ir tik daudz citu- smieklīgais, pamācošais, sarkastiskais, karmiskais un vēl un vēl...

Lai vairāk smieklu, smaidu un veselīga sarkasma katrā dzīves situācijā ;)

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru