sestdiena, 2015. gada 25. jūlijs

Devītā mācība- iemācies palūgt ar smaidu :)

Cik viegli Tev ir palūgt kaut ko? Naudu, palīdzību, kaut ko citu? Man jāatzīstas, ka tman as nākas visnotaļ grūti. Kaut kā kauns, kaut kā šķiet, ka pati tikšu galā, nu kaut kā tā pierasts un neērti. Bet redz, jāmācās gan. Jo tas ir sievišķīgi, tas ir maigi, tas.. varētu būt forši :)

Šonedēļ dzirdēju tiešām foršu frāzi- ja kaut ko paveikt Tev nesagādā grūtības un problēmas- tas ir domāts Tev. Ja tas ir par smagu, grūtu, sarežģīti- nekautrējies to "uzkraut" uz vīrieša pleciem. Jo, lai arī sākumā viņš papukstēs, pat darot čerez ņimogu viņš jutīsies foršs, vīrišķīgs un savas princeses glābējs. Lika pat veikt eksperimentu- ja savu somiņu varam noturēt uz rokas mazā pirkstiņa- ir ok! Ja pa smagu- hmm.. nu Tu saprati :) jādzīvo vieglāk! Viss sākas mūsos un ar mūsu darbībām.

Jau iepriekšējā noslēpumā runājām- ir jāmācās būt maigākai, pat bērnišķīgākai. Esi ievērojusi, kā mazas meitenītes palūdz kaut ko saviem tētiem vai brāļiem? Nu tā mīlīgi, ar smaidiņu, mazliet koķeti :) Lūk tā ir jādara arī mums. Jo būsim atklāti, puiši kūst pretim labestībai un mīļumam. Toties pavēles, nievas, rājieni liek tiem justies pazemotiem un aizvainotiem. Šīs īpašības gan metam prom un aizmirstam uz visiem laikiem. Sarunājušas? Tieši runājām ar vīru un viņa viedoklis bija- "zāģēšanai" mīlošās attiecībās vienkārši nav vietas.



Vēl viena forša un tiešām atbrīvojoša frāze, ko šonedēļ dzirdēju gan seminārā, gan arī no sava vīra- vīrieši nav pareģi. Tāpēc mums ir jāiemācās skaidri formulēt to, ko mēs gribam no viņiem. Es esmu profesionāle un rūdīta čempione tādā disciplīnā, kā "pati izdomāju- pati sadomājos- pati sarežģīju- pati apvainojos- pati izraudājos- pati atrisināju". Apmēram tā. Un parasti, ja vīrs ir blakus, viņš kļūst nudien apmulsis un īsti nesaprot, ko ar mani tālāk darīt. Tāpēc lieta, kas jāiemācās man un ko rosinu apgūt arī Tev- runāt skaidri, atklāti un maigi.

Un vēl pēdējais punkts būs par emocijām. Mums, sievietēm, atkarībā no cikla fāzes, kurā atrodamies, ir miljoniem emociju izausmju. Un ir traki, ja mēs esam radušas tās noklusēt, norīt un pārdzīvot iekšienē. Katra neizpausta emocija veido enerģijas blokus, kas, neraduši izeju no organisma, var veidot kādu saasinājumu vai pat slimību. Tāpēc būsim skaistas un veselas un izpaudīsim savas emocijas. Vienīgi- darīsim to skaisti, mīļi un meitenīgi.

Lai mīļš vakars Tev un Taviem mīļajiem :)
Es




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru